SepetALIŞVERİŞ SEPETİM
Sepetinizde ürün yok
Arabasını Seven Gelsin
Arabasını Seven Gelsin
BLOG
Yayın Tarihi : 30.03.2023 14:32 | Güncellenme Tarihi : 06.04.2023 18:19 | İÇ MEKAN PLASTİK YENİLEME
Torpido, Kapı vb. İç Mekan Trim / Plastik Aksam Yenileme ve Koruma

 

Aracımızın dışı kadar elbette bizim temas ve yaşam alanımız olan iç mekanının temizliği ve kusursuz görünümü de oldukça önemlidir.

Aracımızın her zaman parlak ve göz alıcı olmasına özen gösteririz. Peki aracımızın iç mekanı? Kendimiz, ailemiz ve misafirlerimizle paylaştığımız iç mekanın temizliği ve bakımında da aynı özen ve hassasiyeti gösteriyor muyuz?

Bu blog yazımızda odaklanacağımız konumuz aracımızın torpido / kokpit, kapı, eşik, basamak vb. vinil, plastik / trim aksamlarının bakımı ve korunmasıdır. Koruma ürünleri ve temizlik ürünleri birbirinden oldukça farklı ürünlerdir. İç mekan temizlik ürünlerimiz hakkında ayrıca bir blog yazımız çok yakında yayınlanacaktır. 

Aracımızın dışındaki ve içindeki tüm materyallerde olduğu gibi plastik aksamlarında bakım ve korunmaya ihtiyacı vardır. Güneş'in zararlı UV ışınları, kirlenme ve vinil, plastik / trim parçaların doğal yaşlanması sonucu solmuş, çatlamış ve yorgun yüzeyler zaman içinde ortaya çıkar. Özellikle siyah ve koyu gri renklerde bu solgun ve yorgun görüntü çok daha belirgin hissedilmektedir.

Bu yüzeylerin doku ve kalitesini bozmadan, yukarıda saydığımız dış etkenlere karşı korumak için kullanılabilecek kaliteli ve doğru ürünlerin sayısı oldukça azdır. Ülkemizde uzun yıllardır "torpido parlatıcı" veya "torpido sütü" adı altında satılan ucuz ve kalitesiz ürünler bu materyalleri korumak bir yana tam aksine daha hızlı deforme olmalarına sebep vermektedir. Üstelik çok daha fazla kir ve toz tutan yapışkan yüzeyler oluşmasına sebebiyet vererek sürüş konfor ve kalitesini de düşürmektedir.

Bu durumda aracımızın torpido / kokpit, kapı, eşik, basamak vb. vinil, plastik / trim iç mekan aksamlarında kullanacağımız yenileme ve koruma ürününde olması gereken özellikler şöyle olmalıdır;

- Uygulanacak yüzeylerin doğal renk ve görünümlerini geri kazandırmalı, 

- Güneşin UV ışınlarına karşı dayanıklı filtre oluşturmalı,

- Doğal yarı mat soft görünüm ve dokunma hissiyatında olmalı,

- Kir ve toz tutan yapışkan bir katman bırakmamalı,

Tüm bu özelliklere ve daha da fazlasına sahip bir ürün arıyorsanız Autoglym'in en popüler ve vazgeçilmez ürünlerinden biri olan "Vinyl & Rubber Care" (VRC) tam size göre. 

Ürünü kendi sayfasından detaylı olarak inceleyebilir ve uygulama videolarını izleyebilirsiniz.

Tavsiye Edilen Ürünler
3.890,00 TL

2.990,00 TL

%3 Havale İndirimi
2.990,00 TL
2.900,30 TL
- +
615,00 TL

470,00 TL

%3 Havale İndirimi
470,00 TL
455,90 TL
- +
İnternet sitemizde çerezlerden faydalanılmaktadır. Ayrıntılı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Kanununu, Gizlilik Sözleşmesi ve Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz. Reddet Kabul Et